REEL BANDITS SPILLEMASKINE

En af de mest populære udgivelser fra NeoGames til denne dag, er Reel Bandits det ultimative Wild West-tema tegneserie slot! Du vil finde dig selv gnidende skuldre med cowboys og banditter, når du går ud på et actionfyldt eventyr for at være den første til at gøre krav på løsningen, med masser af Wilds, gratis spins og bonusspil at nyde undervejs.

Bare rolig, hvis du ikke er den mest hensynsløse cowboy på blokken endnu … vi har alle de bedste tricks og tips til at hjælpe dig med at finde guldet i den forræderiske ørken! Læs videre for at finde ud af, hvordan du kan komme videre i søgningen, når du spiller på din bærbare eller mobile enhed.

SPIL FRUITY FRIENDS

HVORDAN VINDER DU PÅ REEL BANDITS

Før du tager fat i et vognhjulskiks og sætter dig ned for at se, hvor meget af det løfte du kan score dig selv, skal du vedtage en strategi. Her er vores bedste tips til at maksimere dine gevinster på Reel Bandits:

Bet mellemlang / høj til bedste afkast – Som Reel Bandits er en lav volatilitet slot, bør du se et anstændigt samlet afkast på dine indsatser. Derfor er jo højere du satse på, desto mere bør du vinde tilbage, og så anbefales mellemlang og høj indsatser.

Angiv dit Reel Bandits budget! – Ved at satse relativt store beløb vil du se din bankroll meget hurtigere end du er vant til. Sørg for at fastsætte et forudbestemt budget til din spille session og holde fast ved det.

Strategisk vælge dine betalingslinjer – Vil du maksimere dine chancer ved at vælge alle 30 betalingslinjer? Eller vil du hellere indsnævre dine odds og placere højere indsatser, hvilket betyder, at du får et højere afkast, hvis du scorer en vindende kombination?

Uanset hvad du beslutter, skal du være opmærksom på, at valg eller valg af betalingslinjer kan påvirke dine gevinster.

HVORDAN SPILLER DU REEL BANDITS

Før du tager fat i din lasso og trofaste steed, skal du gøre dig fortrolig med spillet og hvordan det virker: Reel Bandits er en 5-hjuls tegneserie slot med op til 30 betalingslinjer.

Knapper som COIN VALUE, AUTOPLAY, MAX BET og LINES kan findes nederst på skærmen. Klik på knappen SPIN i midten af ​​bunden af ​​skærmen for at starte afspilningen. Wild Symbols – Vildt hest symbolet fungerer som Wild i Reel Bandits, og vil erstatte hvert symbol undtagen tønde symbolet (free spins) og vogn symbol (bonus spil).

Wilds vil også score dig vinder op til X10.000 din oprindelige indsats! Bare land 5 af dem på hjulet på en gang. Saloon Free Spins – Ved at lande 3 eller flere Scatter-symboler (tønder) hvor som helst på hjulene, vil de gratis spins runde blive udløst. Vælg mellem 3 tønder for at vinde enten 5, 10 eller 15 gratis spins. Mens mange spil tilbyder flere spins i deres gratis spins runde, er den store ting om Reel Bandits, at Saloon Free Spins runde dukker op ganske ofte, for at du kan nyde igen og igen.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formPost comment