FRUITY FRIENDS SPILLEMASKINE

Dette klassiske slot spil fra NeoGames vil du have underholdt i timevis med yndige frugtsymboler og søde bonusfunktioner! Spin hjulene og se dine frugtagtig venner forår til livet, hvilket giver dig fremragende vindende chancer over de 25 betalingslinjer.

Hvad der er ekstra lækkert om denne slot er gamble bonus spillet hvor du kan satse dine gevinster for en 50/50 chance for at fordoble dem (kun for de modige!) Spil fra dit hjem eller på farten, fra din computer eller mobil enhed.

SPIL FRUITY FRIENDS

HVORDAN VINDER DU PÅ FRUITY FRIENDS

Vi vidste alle, at frugt var god for dig, men nu kan du også vinde penge fra det! Desværre får du ikke næringsstoffer fra disse frugtbare venner, men du får dog mulighed for at score nogle friske vinder! Bare vær sikker på at følge vores top tips, når du spiller:

Vælg en payline strategi – Vil du maksimere dine chancer ved at vælge alle 25 betalingslinjer? Eller vil du hellere indsnævre dine odds og placere højere indsatser, hvilket betyder, at du får et højere afkast, hvis du scorer en vindende kombination?

Beslut om en strategi, før du starter, og hvis du opdager, at en måde ikke virker, skal du skifte for at se om det øger lykken. Giv det et spin på demo mode først – Mens Fruity Friends ikke er et over kompliceret spil på nogen måde, er det altid bedre at gå ind i rigtig penge mode med ægte oplevelse under dit bælte. Sørg for at du er fortrolig med bonusfunktionerne, og kig hurtigt på betalingstabellen for at se, hvilke symboler der er mest givende.

Kend dit budget – Fruity Friends er sådan et sjovt spil, at det kan være alt for nemt at spille længere end du havde forventet! Sørg for at bestemme, hvor meget af din bankroll du er villig til at spille gennem hvert møde, og stop, når du har nået din grænse.

HVORDAN SPILLER DU FRUITY FRIENDS

Fruity Friends er et rigtig simpelt spil at spille, men der er nogle bonusfunktioner, som du bør tage fat på før du dykker i:

Fruity Field Bonus Game – Land to kirsebær symboler (Wilds) på hjul 1 og 5 samtidigt, og dette spændende bonusspil vil blive udløst! Vælg frugt tilfældigt fra feltet for at vinde pengepræmier og multiplikatorer, og lad med et frugtbart udbytte!

Free Spins Feature – Tre eller flere appelsiner overalt på hjulene sætter fri spinsfunktionen i gang. Vælg en kurv for at afsløre 10, 20 eller endog 30 gratis spins og spil dem øjeblikkeligt, hvilket øger din spiltid og med dine vindende muligheder!

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formPost comment