EGYPTIAN MAGIC SPILLEMASKINE

Gør dig klar til at gå som en egypter med denne spændende slot fra NeoGames. Perfekt til spillere, der elsker klassiske temaer og store udbetalinger – du kan vinde op til £ 100.000 i et enkelt spin!

Denne fascinerende slot vil ikke kun få dig til at føle dig som en farao (inkluderet rigdom), og lover at give timevis af underholdning. Læs videre for at opdage vores bedste tips til at vinde som en konge, der spiller egyptisk magi … du vil finde ud af hvordan du kan øge dine sejre, gøre spil længere, og endda hvordan du kan påvirke din held!

SPIL EGYPTIAN MAGIC

HVORDAN VINDER DU PÅ EGYPTIAN MAGIC

Før du graver dine fineste juveler og sort eyeliner, er det tid til at tage fat på hvordan man spiller denne legendariske slot til din fordel.

Oplev egypternes held: Er du ikke i stand til at vinde den vindende strikke, som du håbede på? Prøv at skifte mellem Spin og Max Bet-knapperne for at skifte cyklus i spillet. Du kan se adfærd på slotten pludselig ændre sig, med flere Wilds, Scatters og vinder dukker op.

Spil længere til lavere satser: Denne slot reagerer godt på lave spil (fra £ 0.10), hvilket giver dig chancen for at spille betydeligt flere spil i et møde, hvilket vil betyde flere gevinster hver gang du spiller!

HVORDAN SPILLER DU EGYPTIAN MAGIC

Egyptisk Magic er et slot spil bestående af 5 hjul og 9 betalingslinjer – bare den perfekte kombination af kombinationer, der får dig til at vinde, uden at ting bliver overkomplicerede.

Så du har gjort det til den gamle egyptiske grav … bortset fra at du ikke forsøger at blive for spooked, skal du bestemme hvilke guldskatter der er værd at samle! Det er her Paytable kommer ind.

Klik på PAYTABLE i nederste højre hjørne af spilafspilningsskærmen for at se alle symboler og deres relevante udbetalingsoplysninger. Pyramiderne er det mest lukrative symbol i denne slot og udbetaler 10.000x linjens væddemål, hvis du spinder 5 af dem, men scarabaklerne og mumierne er også værd at holde øjnene skrællet af.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formPost comment