ASTRODICE SPILLEMASKINE

Astrodice er et eventyr i en slot med gevinster, der er ude af denne verden! Glødende terninger mødes af det ydre rums afgrund i dette nostalgiske videospil-tema slot med fantastiske bonusfunktioner, der vil være sikker på at sprænge dig til en vindende strimmel.

NeoGames Astrodice er en spændende oplevelse, der kombinerer det klassiske sjov med spilleautomater med ultra-attraktive billeder og lyde, der gør at du spinder natten væk. Gør dig klar til at lære alt, hvad du behøver at vide om denne yderst populære video slot … vi er ved at give dig ind på alle de bedste tips og tricks for at se dig vinde på galaktisk skala!

SPIL ASTRODICE

HVORDAN VINDER DU PÅ ASTRODICE

Udover den imponerende grafik er de fleste spillere trukket til Astrodice for sin kæmpe jackpot på £ 100.000, der bare venter i stjernerne, der skal vundet. Selv om vi ikke kan love, at stjernerne vil rette sig til dig, kan vi lade dig ind på nogle strategiske måder til at øge dine gevinster på dette spil:

Spil små indsatser – Der er ingen grund til at lade ud som om du er en højrulle med 20 pund pr. Satsning. Hvad er fantastisk er, at med Astrodice kan selv små mængder høste anstændige gevinster, hvilket betyder at du kommer til at satse mindre og spille længere!

Afspil toppunkt – da Astrodice er en meget populær slot, kan du opleve, at du vinder oftere, når mindre spillere spiller. Prøv at have en midt i aftenen spilletid … trods alt er astronomiske gevinster værd at holde op for!

Få din rille på – Trigger Rock and Roll bonus spillet ved at spinde bonus symboler på hjul 1 og 5 samtidigt. Når du er aktiveret, vil du kunne vælge mellem 21 terninger, der gemmer enten en pengepræmie eller multiplikator (op til 5x!) For at give dine gevinster et raketstyle boost!

HVORDAN SPILLER DU ASTRODICE

Med 5 hjul, 20 betalingslinjer, vilde og scatter symboler og ekstra rentable bonusrunder, Astrodice er mere end bare en tur til en anden galakse. Her er alle bonusfunktionerne og vilkårene forklaret:

Wild: Erstat alle symboler undtagen Scatter og bonus symboler.

Scatter: 2 eller flere Scatter-symboler, der vises overalt på hjulene, multiplicerer dine samlede væddemål i henhold til løntabellen. Hvis du har en scatter-gevinst og en regelmæssig gevinst, udbetales du for begge sejre, da scatter-symbolet ikke skal vises i en linje for at vinde. 3 eller flere scatters aktiverer også gratis spin-funktionen.

Bonus: Hvis bonus symbolet vises på hjulene 1 og 5 samtidig under hovedspillet, udløses Rock & Roll Bonus runde.

Forstå Game Lingo

LINES: Klik på ‘-‘ knappen for at reducere antallet af linjer og ‘+’ knappen for at øge antallet af linjer, du vil spille med.

BET: Klik på ‘-‘-knappen for at reducere din indsats eller’ + ‘knappen for at øge din indsats beløb.

INFO: Klik for at se betalingstabellen for spillet.

SPIN: Spin hjulene med dit nuværende udvalg af linjer og væddemål.

MAX BET: Klik for at markere alle linjer og dreje hjulene.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formPost comment